Zandvoort | straatinfo

overige politie meldingen

Doorrijder verzet zich

overige

Zandvoort - Op donderdagavond hield de politie een 43-jarige man uit Zandvoort aan die een aanrijding had veroorzaakt, maar vervolgens was weggereden.

Omstreeks 20.30 uur kreeg de politie melding dat er een aanrijding had plaatsgevonden op de Keesomstraat. Een personenauto was met vol gas achteruit tegen een geparkeerd staande auto aangereden. De bestuurder was niet op de plaats van het ongeval gebleven om de schade te regelen, maar was wegereden zonder zijn gegevens achter te laten.

Op basis van een getuigenverklaring kon de verdachte achterhaald worden. Toen de politie bij zijn woonadres kwam, verzette hij zich tegen zijn aanhouding. Met enige hulp kon de man toch worden overgebracht naar het politiebureau.

Bij de woning van verdachte stond een auto met verse schade aan de achterzijde. Volgens de verdachte was dit schade van een eerdere aanrijding. De politie stelt een nader onderzoek in.

2017162264

Soortgelijke berichten

Politie zoekt doorrijder na ongeval
Hilversum

Politie zoekt doorrijder verkeersongeval Rozengracht
Amsterdam

Politie zoekt doorrijder en getuigen ongeval
Hengelo Ov

Politie doet nog steeds onderzoek naar doorrijder na ernstige aanrijding
Utrecht

Doorrijder gepakt
Purmerend

Doorrijder gepakt
Beverwijk

Doorrijder aangehouden
Den Helder

Doorrijder gezocht
Warmenhuizen

Politie zoekt doorrijder
Rotterdam

Doorrijder Leidseplein snel aangehouden
Amsterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio