Aanrijding onder invloed van alcohol en drugs

vrijdag 7 juli 2017

Haarlem - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 20-jarige man uit Hoofddorp aangehouden nadat hij was doorgereden na een aanrijding. Ook bleek de Hoofddorper onder invloed van alcohol en drugs te verkeren.

Rond 00.25 uur reed de bestuurder tegen een auto aan op de Gedempte Oude Gracht en besloot door te rijden. De gealarmeerde politie zag de auto stoppen op de kruising van de Keizerstraat met de Wilhelminastraat. Hierop besloot de politie hun auto voor de auto van de verdachte te zetten zodat hij niet weg kon rijden. Op de zijkant van de auto was forse schade te zien en daarop werd besloten de Hoofddorper aan te houden.

Op het politiebureau moest de man een blaastest afnemen en blies hij 275 ug/l. Omdat de agenten het vermoeden hadden dat de man niet alleen alcohol had gedronken, vroegen ze hem of hij ook wilde mee werken aan een speekseltest. De speekseltest gaf een indicatie van cannabis (THC). Van de verdachte werd bloed afgenomen en opgestuurd naar het NFI. De test moet uitwijzen hoeveel alcohol en cannabis er in het bloed van de Hoofddorper zat.

2017140288

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zandvoort | 112 alarmeringen Zandvoort | Goedkoop Tanken in Zandvoort | Supermarkten in Zandvoort | Weerbericht Zandvoort